Frequently Asked Questions

Below FAQ are some common concerns of our clients before purchasing the theme.
If you have other questions, please just send it to example@domain.com .

Filter by Topic
All
  • All
  • Pre-Sale Questions
  • Betaalmethodes
  • Verzending
  • Retourneren
  • Garantie & Klachten
  • Contact

Hulp nodig?

If you have an issue or question that requires immediate assistance, you can click the button below to chat live with a Customer Service representative.

If we aren't available, drop us an email and we will get back to you within 20-36 hours!

Pre-Sale Questions

Yes it will be

Betaalmethodes

Arturo biedt verschillende betaalmethodes aan. Voor deze betaalmethodes brengen wij geen extra kosten in rekening. Als je gebruik maakt van internetbankieren dan is iDeal de veiligste en gemakkelijkste manier. Daarnaast kun je bij Arturo afrekenen met Klarna, PayPal, Creditcard en kunnen Belgische klanten kiezen voor de optie Bancontact en KBC.

Je betaling gaat via een beveiligde SSL-server. Je herkent de beveiligde SSL-server aan de gesloten sleutel bovenaan je scherm. De betaling loopt via onze Payment Service Provider 'Mollie'.

Verzending

Wij streven er naar de door jou bestelde producten zo snel mogelijk op te sturen. Alle bestellingen voor 16:00 worden dezelfde dag nog verstuurd! Je pakket is dan de volgende werkdag in huis. Bij "Online Only" producten geldt een levertijd van 1-5 werkdagen.

Binnen Nederland hanteren wij een vast bedrag van €6,95 aan verzendkosten. Bestel je voor meer dan €95,00, dan betaal je géén verzendkosten. Arturo verzendt de producten wereldwijd! We leveren naar alle adressen in de landen uit de verzendkosten tabel. Ook de verzendkosten voor verzenden buiten Nederland vind je in deze tabel.

Verzendkosten per land
(binnen Europa)

- Nederland: €6,95
- België: €6,95
- Frankrijk: €6,95
- Duitsland: €6,95
- Rest van de EU: €12,95

 

 

Retourneren

Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat of kleur toch niet goed? Vrijwel alle producten kunnen geretourneerd worden. Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren.

Wat kan niet geretourneerd worden?

- Gedragen, gebruikte, beschadigde en/of gewassen producten
- Producten die niet in de originele staat verkeren zoals wij het artikel geleverd hebben
- Producten zonder labels en/of originele verpakking
- Ondergoed
- Sieraden

Ja, je dient vooraf via webshop@arturonijmegen.nl je retour aan te melden. In jouw e-mail vragen wij de volgende gegevens:

- Ordernummer
- Reden van retour
- Te retourneren artikelen

Bij het retourneren van je product(en) dien je de orderbon toe te voegen in de doos.

Zodra het product is afgeleverd en de retour is geaccepteerd, ontvang je een hiervan een e-mail met de bevestiging. Het totaalbedrag van het product / de producten exclusief verzendkosten wordt dan binnen 14 werkdagen na ontvangst van het retour item teruggestort op je rekening. Het bedrag wordt terug gestort op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Het bedrag kan dus teruggestort zijn op je bankrekening of op je creditcard rekening. Na onze retourbetaling verschijnt het bedrag niet altijd meteen op je rekening. De termijn waarop het bedrag bij ons afgeschreven, en bij jou bijgeschreven wordt, is afhankelijk van je bank. Omdat al onze betalingen via een digitaal systeem verlopen, is het helaas niet mogelijk om de retourbetaling in de winkel te ontvangen. 

Heb je liever een andere maat of kleur? Je kunt de nieuwe collectie artikelen bij ons altijd omruilen. Echter zitten er in sommige artikelen een prijsverschil. Dat dien je bij te betalen. Wil je voor een artikel wat minder kost, dan krijg je het overige bedrag terug.

Garantie & Klachten

Heb je een ondeugdelijk product ontvangen? Wij zijn tijdens onze openingstijden bereikbaar op ons telefoonnummer: 024-7676076

Of stuur ons gerust een email op webshop@arturofashion.nl. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Contact

Arturo is via de e-mail, webshop en telefoon dagelijks bereikbaar.

Winkeladres
Molenstraat 110
6511 HK te Nijmegen

Contact
E. webshop@arturonijmegen.nl
T. 024 767 6067

Openingstijden: 
Maandag t/m Zaterdag: 12:00-18:00
Donderdag (koopavond): 12:00 - 21:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur

Je kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina! Wij helpen je graag verder.

Staat u antwoord er niet tussen? ContactSupport